FREE shipping & NO tax on orders in Norway!

Beste hårbørste

En ordentlig god hårbørste er et undervurdert verktøy som alle burde eie, både kvinner og menn. Er du på utkikk etter markedets beste hårbørste? Da er du på riktig sted.


  Kjøp hårbørste


Når det kommer til hårpleie, er det ikke uvanlig å bruke mye tid og penger på å velge ut riktige produkter og stylingjern. Viktigheten av en god hårbørste er dog ikke snakket nok om, og mange vet ikke hvor stor forskjell det gjør for håret ditt å bruke en ordentlig børste, kontra en dårlig en. 

Fordeler med en god hårbørste

Visste du at mange av problemene du har med håret ditt kan hårbørsten din være en bidragsyter til? Blant annet kan en dårlig børste gjøre håret både flatt og fett, irritere hodebunnen og dra ut mer hår enn nødvendig. Bruker du feil hårbørste kan det også føre til skader og unødvendig slitasje på håret ditt.


Riktig børste kan imidlertid gjøre veldig mye bra for håret ditt, og det er derfor like viktig å investere i en god børste som i en god hårkur eller en hårføner i god kvalitet.

Velg en skånsom hårbørste

Noe av det viktigste når det kommer til valg av hårbørste, er at du velger en som er skånsom mot både hår og hodebunn. En børste kan få ut floker effektivt, men slite veldig på håret ditt og dra ut altfor mange hårstrå samtidig. Dette kan også gjøre vondt for mange, og dermed blir det å børste håret en negativ opplevelse. 


Børsten “Mrs Proper” fra Msmissy er en børste som er svært skånsom, samtidig som den får ut det du måtte ha av floker, både enkelt og effektivt. Du kan bruke børsten både i vått hår og i tørt hår, for å få ut floker både før og etter vask. 

Stimuler hodebunnen

En hårbørste som stimulerer hodebunnen er en god hårbørste. Får du stimulert blodsirkulasjonen i hodebunnen skikkelig, vil dette gi deg sunnere og penere hår som vokser fortere. Nettopp dette gjør hårbørsten fra Msmissy. 

Fordeler de naturlige oljene

Hodebunnen vår produserer flere naturlige oljer, som de fleste av oss ofte prøver å bli kvitt ved å vaske håret veldig ofte, men som egentlig har en viktig funksjon - nemlig å holde hår og hodebunn sunn og frisk, og å bidra til hyppigere hårvekst. 

Varer lenger

Når du går til innkjøp av en skikkelig god hårbørste, får du et verktøy som du kan ha i årevis, og som du slipper å bytte ut støtt og stadig. Børsten fra Msmissy er laget av materiale av høy kvalitet og holder seg fin og funksjonell år etter år.

Mrs Proper fra Msmissy

Vi i Msmissy er stolte av vår fantastiske børste “Mrs Proper” - en ekstremt god hårbørste som passer for alle, uansett om du har kort hår, langt hår, krøllete hår, tykt hår, fint hår eller normalt hår. 

Høy kvalitet

Mrs Proper er laget med materialer av høyeste kvalitet, for at du skal få en hårbørste som varer og varer, og som ikke skader håret ditt. Grepet er laget av solid tre og behagelig å holde i - børsten er av naturlig villsvinbust og nylon for å passe alle hårtyper, også de staere. 

Både for vått og tørt hår

Mange hårbørster kan føre til slitasje dersom den brukes i vått hår, noe som fører til at man må investere i to forskjellige hårbørster. Dette er både kostbart og upraktisk, og veldig unødvendig når du kan ha en børste som kan brukes til begge deler. 


Mrs Proper er laget med et ventilasjonshull som enkelt lar vann slippe ut av børsten. Materialet som er brukt gjør det enkelt å få ut floker i både tørt og vått hår, slik at du kun trenger denne ene børsten i toalettmappen din, både hjemme og på tur. 

Sunnere hår

Når du børster håret med børsten fra Msmissy, stimuleres blodsirkulasjonen i hodebunnen. Dette bidrar til at håret vokser fortere og holder seg sunt. Busten er også med på å spre de naturlige oljene vi finner i hodebunnen vår, som nærer håret og gir det fukt. 


Børsten er også skånsom og sliter minimalt på håret samtidig som den får ut floker effektivt og enkelt. 

Økonomisk gunstig

Mrs Proper er en kvalitetsbørste som kan sammenlignes med flere av verdens bestselgende luksusbørster. En stor forskjell mellom vår børste og konkurrentene er prisen, som hos oss er svært mye rimeligere. For oss er det viktig å at børstene våre er tilgjengelig for alle, slik at alle kan oppleve fordelene av å bruke et godt hårverktøy og unne seg selv litt ekstra luksus. 

Vi er Msmissy

Vi er Msmissy - et norsk selskap, grunnlagt av norske Sara Nilsen. Etter mange års jakt på den perfekte børsten, bestemte Nilsen seg for å utvikle sin egen - en hårbørste som både fikk floker ut av hennes lange, nordiske hår, og samtidig var skånsom og god å bruke. 


I dag selger vi nettopp dette - hårbørster som alle kan bruke, uansett hva slags hårtype du har, og være trygg på at de ikke sliter på håret. 

Unn deg selv litt luksus

Gjør det å børste håret til en lek med Mrs Proper og unn håret ditt litt luksus i hverdagen. Du trenger ikke kjøpe haugevis av dyre produkter og stylingjern for å oppnå sunt og glansfullt hår - med hårbørsten fra Msmissy er du allerede på god vei. 

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål om Msmissy eller noen av våre produkter, kan du gjerne kontakte oss for mer informasjon. Vi svarer gladelig på dine spørsmål eller hjelper deg å bestille din hårbørste. 

  Kjøp hårbørste

#newsletter