FREE shipping & NO tax on orders in Norway!

Hvorfor Mason Pearson børste?

Mason Pearson-børstene og lignende hårbørster har blitt ekstremt populære de siste årene – hvorfor? Er de faktisk så mye bedre enn en “vanlig” børste, og bør du investere i en? 

 

Åpner Mason Pearson børste pakke

Kjøp hårbørste

 


Hårpleie er et enormt marked, og det kommer hele tiden nye trender, produkter og verktøy som skal gjøre håret ditt både tykkere, rettere, sunnere, gi deg mer krøller, volum eller roe ned hårets naturlige tekstur. Et produkt som ofte glemmes bort og undervurderes er hårbørsten. 


All hårpleie starter med en god og effektiv hårbørste. Dette er noe de fleste av oss bruker hver eneste dag, uansett kjønn og hårtype, så å gi hårbørsten litt mer oppmerksomhet skulle bare mangle. 

Hva gjør hårbørstene fra Mason Pearson så bra?

En Mason Pearson-hårbørste skiller seg fra andre hårbørster, dette kan alle som har prøvd dem skrive under på. Ikke bare er den bedre å bruke, men den gir også et mye bedre resultat og gir sunnere og friskere hår. 


Men hva er det som gjør disse børstene så bra? Er de bare en trend eller er de faktisk verdt all oppmerksomheten de får? 

Passer for alle

Først og fremst er dette en type børste som passer for alle, uansett om du har tykt hår, tynt hår, normalt hår, fint hår, kort hår, langt hår eller krøller. Håndtaket er laget i stabilt tre slik at du får et godt grep når du skal gre gjennom tykkere hår, og børsten er laget av materialer som gjør at den glir enkelt igjennom fint og tynt hår uten å skade det. 


Også for deg med extensions er denne type børste et godt valg. De sliter ikke på festene og blender extensionene godt sammen med håret ditt for et fresht og naturlig resultat.  

Skånsom 

Det er viktig å velge en skånsom børste, ikke bare fordi det er mer behagelig for deg å børste håret ditt med, men fordi det vil slite mindre på håret ditt. En god børste skal få ut floker på en skånsom og effektiv måte, uten å dra med seg for mye hår og påføre for mye ubehag. 


Nettopp dette gjør Mason Pearson og lignende børster svært godt, noe som har gjort dem til en favoritt over hele verden. Slike hårbørster kan også brukes både i vått og tørt hår, slik at du kan få ut floker både før og etter hårvasken.  

Sunnere hår og hodebunn

En god børste kan bidra til at du holder både håret og hodebunnen din sunn og frisk. Børstene fra Mason Pearson og andre leverandører, som Msmissy, har et børstehode laget av bust av villsvin og nylon. Børsten stimulerer hodebunnen og forbedrer blodsirkulasjonen, som fører til hyppigere hårvekst og en friskere hodebunn. 


Busten på børsten hjelper også med å spre naturlige oljer fra hodebunnen utover langs hårstråene og stimulerer til bedre og raskere hårvekst, samt får håret til å se friskere ut.

Perfekt til styling

Mason Pearson-børstene og lignende børster er også perfekte å bruke til styling. Ikke bare prepper de håret ditt for bruk av stylingverktøy, men de gir også alene en fantastisk glans, mer volum og roer ned frizz. 

Msmissy – hårbørstenes Rolls Royce

Msmissys hårbørste Mrs Proper er laget av materialer av topp kvalitet og har de samme fordelene som Mason Pearson børstene. I tillegg er prisen ganske mye snillere, slik at flere kan unne seg litt luksus i hårpleierutinen sin. 

Hvem er Msmissy?

Msmissy ble startet av skjønnhetsguruen Sara Nilsen, en reiseentusiast som både eier og designer for eget merke. Nilsen hadde lenge lett etter den perfekte børsten til å bruke på sitt lange, nordiske hår, som passet både i vått og tørt hår, enten du skal på jobb i Oslo eller ligger på stranden i Australia. 


Til slutt designet hun sin egen børste, perfekt for nordisk hår og så skånsom at absolutt alle kan bruke den. Børsten masserer hodebunnen og sprer naturlige oljer utover langs hårstråene, som begge deler bidrar til sunnere hår som vokser raskere. 

Kjøp hårbørste
#newsletter